Гостуване в Търнава

Гостуване в Търнава
22 април 2024
Какво да ви кажа за гостуването ми там? То, аз вече в тоя край не съм на гости, а като у дома си. Мога със сигурност да предположа, че в Търнава си ме обичат като своя.
 
Факт, че въпреки,че се опитах да ги каталясам от приказки, те изобщо не се предадоха, а бяха готови да седим и да си говорим още поне час-два.
 
Освен това, тук видях за пръв път вертикален стан. Снимала съм го. Едно дете - Сияна, ми издекламира първото си написано стихотворение. /Доста добро за трети клас./ За колектива на читалището и кметицата Габриела Раловска, няма защо да голословя. Те просто са си професионалисти с голям хъс и огромни топли души.
 
Бе, тоя Северозапад, като цяло не ми се отразява добре. Какъв човек съм, току се увлека по Русенско, сетне ме грабне Пловдивско, сега пък тия, на! Да се чуди човек, дали да не се премести.<img class="xz74otr" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t57/1/16/1f609.png" alt="

С любов от Стражица!22 април 2024

Ще ви дам още една мила история. Помните ли, че преди време ви разказвах за една жена...

прочети още

Гостуване в Хърлец 20 април 2024

Представяне в Хърлец! Организация, прегръдки, усмивки, добро настроение. А бе, бях си на свое място, в свои води! Чувствам се изключително благодарна! А Теди Симова ни отдели цял свой ден да ни разхожда. Тия хора са хубави хора.

прочети още

В Крушовица20 април 2024

Хубав празник, с богата програма!

прочети още

Гостуване в Козлодуй19 април 2024

Страхотна организация, пълен до вратите салон, срещнах много познати само от страницата ми лица , настаняването - без думи. За такива вечери си струва дългия път! Благодаря, Козлодуй!❤️

прочети още

Гостуване в Долни Вадин18 април 2024

Не знам какво повече от това великолепно посрещане може да иска един автор. А хората... те са не само приветливи, не дори топли, а направо горещи.❤️❤️❤️

прочети още

Гостуване в Климент 13 май 2023

Лелеееееее, село Климент и кмет Мано Манов. Ей това е едната част от снимките по посрещането ми. За тази среща може да се напише роман. Това турне... ме срещна с прекрасни хора!

прочети още

Гостуване в Калояново12 май 2023

Посрещане в Калояново! Прекрасна организация от г-н Петър Петров и г-жа Милена Въжарова

прочети още

Гостуване във Ветрен дол12 май 2023

Посрещане във Ветрен дол. Благодаря на Вили Цинцарова!

прочети още

Гостуване в Девин11 май 2023

Уау - посрещане в Девин! И не искат да ме пускат, ей!

прочети още

Гостуване в Пъдарско10 май 2023

Посрещане в село Пъдарско, в читалището.

прочети още

Гостуване в Търнава27 април 2023

Посрещането ми в Търнава. Знаете ли... аз може и да си остана в този край за по-дълго. Хареса ми.

прочети още

Гостуване в Хърлец 26 април 2023

Ох, Хърлец! С една дума ще го кажа - ЗНАМЕНАТЕЛНО! То топлина, посрещане, обич, прегръдки, вълнения! Нямам думи! А малката Ния дори ми пя, сладурката! Първа партида снимки.

прочети още

Гостуване във Видин25 април 2023

Посрещане-премиера във Видин. Читалище "Цвят"

прочети още